Uitverkocht

CONCERT UITVERKOCHT

 

Beste muziekvrienden, lieve Pellegrina-gangers,

Wat hebben we genoten afgelopen cursus in Bechyně! En wat speelden we een waanzinnig fantastisch werk van Dvořák, Svatební košíle, het bruidshemd, voor koor en orkest. Ondanks de bizar hoge temperatuur spetterden de klanken van zowel koor, orkest als solisten door de grote ruimte van de rijschool en wisten we het publiek mee te slepen in dit bijzondere werk! Helaas konden we dit bijzondere stuk maar eenmaal opvoeren en werd de roep daarna om “nog een keer uitvoeren, maar dan in Nederland” hoorbaar.

IMG_5920
Dirkjan Horringa met Antonin Dvorák III

Een paar enthousiastelingen meldden zich vervolgens om met dit verzoek aan de slag te gaan en we kunnen nu vermelden dat we op zaterdag 5 maart 2016 in de Geertekerk te Utrecht dit prachtige werk nog een keer gaan opvoeren!!

affiche-Bruidshemd

Belangstelling om mee te doen of te komen luisteren? Op deze site kun je informatie vinden over hoe je je kunt aanmelden etc.

Met enthousiaste groet,

Wilma Luining – Lisette Smits – Dirkjan Horringa – Jan de Jongh

CZ_centrum

 

2 gedachten over “Uitverkocht”

  1. Beste Liesbeth Orthel,

   Ja, er is een concert gepland op 29/11 waar ik ook bij betrokken ben, Brittens St. Nicolas Cantata, maar dat is uit hoofde van een totaal andere organisatie. Ik zal wat materiaal toesturen, maar graag geen communicatie meer via deze site. Het is puur toeval dat ik dit nu zie.

   Met vriendelijke groeten

   Dirkjan Horringa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-58018586-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');